Редовна дневна дезинфекција на сите објекти на градинката и училиштата

Во пресрет и на сезонскиот грип, мора повеќе да внамаваме на себе и здравјето на нашите најблиски. За да го продолжиме воспитно-образованиот порцес, вршиме секојдневна  дезинфекција на сите 8 училишни и 5 објекти на градинката Росица.

Од нас зависи! Носете маски и држете дистанца.