Променети чешмите на повеќе локации

На повеќе локации во урбаниот и руралниот дел, променети се чешмите за пиење вода кои ги затекнавме во речиси неупотреблива состојба. Општина Ѓорче Петров апелира истите да се сочуваат што подолго, заради доброто на сите граѓани, особено во топлите летни денови.