Продолжуваме да го осветлуваме Ѓорче

Службите на општина Ѓорче Петров во изминатиот период променија 1.230 светилки. Отстранети се три дефекти по кои не било постапено повеќе од две години. Поставивме пет нови линии, и отстранивме дефекти во инсталација на околу 250 сијалични места. Продолжуваме да го осветлуваме Ѓорче Петров и ги охрабруваме граѓаните да пријават дефект на 2033-471.