Привршува проширувањето на паркингот кај кружниот тек

До крајот на оваа недела жителите на околните згради во близина на кружниот тек и пазарот своите возила ќе ги паркираат на безбеден, целосно реконструиран и проширен паркинг-простор.
Динамиката на проширувањето се движи со одлично темпо со што најфрекрентниот дел на Ѓорче Петров добива нови 20 паркинг места.