Повик за учество во проектот за здрава животна средина „За поубаво Ѓорче“

Ајде сите заедно ЗА ПОУБАВО ЃОРЧЕ. Дружба, смеа и почиста околина, бидете и Вие дел од натпреварот во собирање смет и добијте хортикултурно уредување на парцела по Ваш избор.

За да учествувате потребно е да ја пополните следната пријава и да ја доставите на електронски пошти:

  1. kontakt@opstinagpetrov.gov.mk
  2. i.markovski@opstinagpetrov.gov.mk

или да се поднесе во архивата на општина Ѓорче Петров.

ПРИЈАВА

СООПШТЕНИЕ