Паркот во Ѓорче Петров повторно станува слободна зона за граѓаните

Се тргаат оградите во паркот. Расплеткан е лавиринтот на  Деловната зграда Емпорио. Наскоро започнуваат градежните работи, а според новиот сопственик, веќе во септември срцето на Ѓорче ќе го добие вистинскиот лик.

За политиката, за кандидатурата, новите капитални проекти, роковите на веќе започнатите и многу повеќе, погледнете го видеото од Гостувањето на Грдоначалникот Александар Наумсоки   на Слободна ТВ.