Нова пешачка патека во Хром

Службите на општина Ѓорче Петров извршија поплочување на нова пешачка патека за граѓаните на Хром.
Станува збор за патека во должина од 400 метри, која се простира од улицата “Исаија Мажовски” до градинката.