На ул.„Црвена вода“ поставена пешачка патека

Поставена пешачка патека на улица “Црвена вода” кај семафорите на “Борис Сарафов”.

За граѓаните од тој дел на Ѓорче Петров дополнително ја зголемуваме безбедноста.