На крак на ул.„60“ поставен бехатон во должина од 300 метри

Поставен бехатон на крак на улица „60“ во Волково во должина од 300 метри. Се работи на уште неколку места.

Локалната власт досега реконструираше и асфалтираше над 60 улици во урбаниот и рурален дел на општина Ѓорче Петров