Кружно движење на токот на водата на „Лука Геров“

По бројните реакции од граѓани заради лошиот квалитет на водата на дел од улицата „Лука Геров“, општина Ѓорче Петров во соработка со ЈП „Водовод и канализација“ поставува кружно движење на токот на водата во должина од 200 метри.

Со тоа, обезбедуваме питка вода до овие домаќинства.