Креираме граѓански буџет

Креираме буџет по мерка на граѓаните! На 12 декември во 18 часот во Домот на култура и следниот ден во исто време во месната заедница во Волково ќе ги слушнеме предлозите и идеите на граѓаните на Ѓорче Петров за буџетот на општината за 2020 година.
Ги повикуваме сите заинтересирани да присуствуваат.