Кам маркети донираше социјални пакети за семејства во ризик

Пакети со прехранбени продукти – донација од Кам маркети со посредство на општината, денеска во Домот на културата им беа доделени на социјално загрозени семејства и лица.

Општина Ѓорче Петров, заедно со општествено одговорни компании на ваков начин во континуитет им помага на лицата и семејствата кои имаат потреба од помош.

Да продолжиме да бидеме хумани.