Исчистени повеќе мини-депонии

На повеќе локации низ општината исчистени се мини-депонии. Општинските служби се сериозни во намерата да се исчисти целосно Ѓорче Петров и ќе бидеме ригорозни во однос на казнувањето.

Апелираме на свесност и совесност. Да ја чуваме заедно животната средина.