ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2018 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2018 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

П Р И Ј А В А за унапредување на административен службеник преку ИНТЕРЕН ОГЛАС