Интерен оглас Бр.01/2019 за унапредување на административен службеник во општина Ѓорче Петров

Интерен оглас Бр.01/2019 за унапредување на административен службеник во општина Ѓорче Петров

 

ПРИЈАВА за унапредување на административен службеник преку ИНТЕРЕН ОГЛАС