ИНТЕРЕН ОГЛАС БР.01/2018 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 01/2018 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

П Р И Ј А В А за унапредување на административен службеник преку ИНТЕРЕН ОГЛАС