Известување

Од понеделник почнуваат градежните работи за проширување на три паркинзи во населбата ,,Даме Груев”. Со цел непречено одвивање на работата, ги замолуваме сите граѓани да ги отстранат/да не ги паркираат возилата на постоечките паркинзи долж улица ,,Лука Геров” како и кај повеќе наменското спортско игралиште на улица ,,Тиранска” почнувајќи од 17.06.2019 година па се до завршување на градежните работи, секој работен ден од 08:00-16:00 часот.