ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани граѓани,
Ве известуваме дека на ден 26 и 27 ноември (четврток и петок) од 10:00 часот, ќе се изведуваат градежни работи – асфалтирање на кружниот тек во средсело Волково. Поради тоа овој потег ЌЕ БИДЕ ЦЕЛОСНО ЗАТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ.
Ви благодариме на разбирањето и трпението.
ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ