ИЗВЕСТУВАЊЕ – ЦЕЛОСНО ЗАТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека на ден 16 септември (среда) и 17 септември (четврок), од  10:00 часот до 16:00 часот, ќе се изведуваат градежни работи – асфалтирање на патот кон с. Кучково, на потегот од средсело во с. Волково кон с. Кучково. Поради тоа патот на овој потег ЌЕ БИДЕ ЦЕЛОСНО ЗАТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ.  

Ви благодариме на разбирањето и трпението.

ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ