Завршена пролетната дератизација на шахтите

Општина Ѓорче Петров во соработка со ЈП „Водовод и канализација“ и фирмата „Зотокс“ минатата недела ја заврши редовната пролетна дератизација и дезинфекција на шахтите.

Станува збор за вкупно 2.500 шахти во руралниот и урбан дел на општината.