Дезинфицирано пазарчето во Ѓорче Петров

На барање на општина Ѓорче Петров, “Скопски пазар” за време на празничните денови изврши дезинфекција и чистење на пазарчето во нашата општина.

Во рамки на своите можности, општината ќе продолжи да ги заштитува своите граѓани од вирусот.