Вечер со Клод Болинг во четврток во Домот на култура

Во четврток (8 октомври) во 19 часот во Домот на култура ќе се одржи џез концерт насловен „Вечер со Клод Болинг“.

Ги покануваме граѓаните да присуствуваат.