Асфалт на улиците „27“ и „29“ во Волково

Жителите на уште две улици во Волково кои беа затекнати во катастрофална состојба конечно добија соодветни услови за движење и сообраќање.
Поставен е асфалт на улиците „27“ и „29“. Во изминатите три години реконструирани и асфалтирани се стотина улици на територија на општина Ѓорче Петров.