Асфалтиран првиот дел од Кузман Шапкарев

Заврши првиот дел од реконструкцијата на улица  ,,Кузман Шапкарев“ во Дексион.

Асфалтиран е потегот од крстосницата со ,,4 Јули“ до  крстосницата со улица ,,Радушка“, изведена е атмосферска канализација, поставен е тротоар и електрична инсталација за нова линија на јавно осветлување.

Градежните работи за асфалтирање на потегот до ул ,,Ѓорче Петров“ ќе продолжат по 10 август.