Мени

Се завршуваат градежните работи на бушотината во Кучково

Општина Ѓорче Петров интензивно работи на завршување на градежните работи околу новата бушотина во Кучково, со цел решавање на деценискиот проблем со недостиг на вода со кој се соочуваа жителите на ова населено место.

Во тек е изведба на бунарската шахта, потисниот цевковод и контролната соба со нова автоматика и станица за хлорирање.

Во зависност од временските услови, целосна реализација на проектот очекуваме за две недели.

Галерија

Image

of

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам