Мени

Приемни денови во општина Ѓорче Петров

Идеите и предлозите од граѓаните се секогаш добредојдени. Приемните денови во општината течат со иста динамика. Градоначалникот Александар Стојкоски секојдневно остварува средби.

За секој жител вратата е отворена и сите сугестии ќе бидат разгледани. Доколку имате потреба од средба, линиите на телефонскиот број во општината 20 44-411 се отворени.

Галерија

Image

of

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам