Мени

Никиштани и Орман добиваат тампон на пристапните патишта до нивите

 Пристапните патишта до обработливите површини во населените места Никишатни и Орман ќе бидат обложени со тампон.

 На граѓаните, почнувајќи од зимскиот период што следува, ќе им биде олеснет пристапот до нивните ниви.

 Станува збор за подрачје каде процентуално најголем дел од жителите се занимаваат со земјоделска дејност.

Галерија

Image

of

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам