Мени

Завршни работи на новиот парк на бул,„Македонска војска“

Со поддршка од екипи на ЈП „Паркови и Зеленило“ и Град Скопје, општинските служби ги изведуваат завршните работи на новиот парк на бул. „Македонска Војска“.

Поставуваме автономен систем за наводнување на тревните површини, систем за наводнување на новоподигнатите дрвореди, а следи и хортикултурно уредување.

Галерија

Image

of

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам